Nyheder

Lone stopper som forstander d. 1. juli

18:37

Kære venner af Farsø Efterskole

Da jeg har søgt nye udfordringer, stopper jeg som forstander på Farsø Efterskole pr. 1. juli 2019.

Alle årene – alle dagene og hvert øjeblik – har været fyldt med fantastiske oplevelser, som nu går over i berigende minder for mig.

Til alle I dejlige mennesker, der var med mig på Farsø Efterskolevejen, fra skolestart i 1998 til afslutningen af dette skoleår, vil jeg sige TUSINDE TAK for samarbejdet og for masser af gode stunder.

Efterskole kører heldigvis videre i ”samme ånd”, da Søren fortsætter som forstander […]

Nye elevers aften torsdag d. 17. maj kl. 18-21

15:54

Torsdag den 17. maj glæder vi os til at se det nye elevhold 18/19 samlet på Farsø Efterskole.

Aftenen byder på et forhåbentlig både spændende og infomativt indhold, hvor de kommende elever møder deres værelseskammerat, se performance / kreativlinjens lille præsentationsstykke og lærerne fortælle om linjerne og rejsemålene som kan vælges.

Dertil kommer at elever til en begyndelse skal fotograferes og kan bestille sportstøj og den computer vi anbefaler […]

Skolestart den 18. – og 19. august 2018

16:05

Kære elever

Vi glæder os til at se alle 2. årselever lørdag den 18. august kl. 15:00 til glædeligt gensyn.

Søndag den 19. august kl. 14:00 glæder vi os til at modtage 1. årseleverne. Søndag den 19/8  kl. 14:45 vil der være velkomsttale mv. i hallen, som vi håber at alle forældre til såevel 1. – og 2. årselever vil deltage i […]

Forskere siger: Kravet om 02 i dansk og matematik er uetisk og diskriminerede

15:22

Forskere fra Københavns Universitet og DPU i Aarhus siger nu, hvad vi på Farsø Efterskole længe har vist og forsøgt at trænge igennem med, – nemlig  at karakterkravet 02 i dansk og matematik for at få adgang til erhvervsuddannelserne er både uetisk og diskriminerede. Kravet rammer skævt. Forskerne fremhæver flygtningene i deres artikel og de kunne roligt have taget unge i matematik- eller læse- og skrivevanskeligheder med som grupper af unge som reformen diskriminerer. Begge grupper risikerer udelukkelse fra at tage en ungdomsuddannelse.

Læs artiklen her: Karakterer dumper som sorteringsværktøj […]

Facebook

YouTube