Lone stopper som forstander d. 1. juli

13.05.2019
Kære venner af Farsø Efterskole

Da jeg har søgt nye udfordringer, stopper jeg som forstander på Farsø Efterskole pr. 1. juli 2019.
Alle årene – alle dagene og hvert øjeblik – har været fyldt med fantastiske oplevelser, som nu går over i berigende minder for mig.
Til alle I dejlige mennesker, der var med mig på Farsø Efterskolevejen, fra skolestart i 1998 til afslutningen af dette skoleår, vil jeg sige TUSINDE TAK for samarbejdet og for masser af gode stunder.
Efterskole kører heldigvis videre i ”samme ånd”, da Søren fortsætter som forstander. Stillingen som pædagogisk leder bliver opslået i denne uge og vi håber, at det lykkes at finde den rigtige person, der kan tiltræde pr. 1. august. Her i Brev til venner af Farsø Efterskole d. 13. maj 2019 kan I læse mere om lederskiftet.
Med venlig hilsen
Lone Primdahl

Comments are closed.

Facebook

YouTube