Linjer

Outdoor-linjen: Et år med fordybelse i friluftsliv og masser af udfordringer for både krop og sjæl

Du vil få oplevelser i og med naturen – sammen med dine kammerater, når I vandrer, klatrer, sejler, padler eller cykler.

På outdoorlinjen er aktiviteterne meget forskellige og byder på alt fra rolige, sociale aktiviteter til mere udfordrende oplevelser. Udgangspunktet er, at du bliver dygtig til at kunne planlægge og komme på tur sammen med andre. Vi klæder dig på, så du har kundskaber og erfaringer, som du kan benytte dig af resten af livet.

Glæd dig, det bliver sjovt!

Idræts-linjen: Pulsen op og nye udfordringer

Idrætslinjen er for dig, som elsker at være fysisk aktiv og gerne vil prøve kræfter med mange forskellige og anderledes idrætsformer.

Du skal vælge idrætslinjen hvis du kan lide at:

  • Dyrke en masse idræt og få sved på panden
  • Fordybe dig i spændende og mindre kendte sportsgrene
  • Vide hvordan kroppen fungerer, når man dyrker idræt
  • Være med til at planlægge og gennemføre idrætsdage for børn

Du behøver ikke være topatlet for at gå på idrætslinjen, men lysten og viljen til at være fysisk aktiv sammen med andre samt en åbenhed overfor anderledes og nye sportsgrene er alfa omega.

Billede af elever som dyrker sport

Praktisk/Innovativ-linjen: Godt håndværk i praksis

Her er lærerne parate til give dig og dine kammerater et stort ansvar for et projekt, hvis I brænder for det, og målet er at gøre projekterne og arbejdet så spændende, at I slet ikke kan stoppe igen. Der er lidt teoriundervisning på linjen, men 90 % af undervisningen foregår i værkstedet.

Den praktisk/innovative linje handler også om at finde din indre iværksætter. Er der noget, du har lyst til at arbejde med, kan der tit skabes noget værdifuldt, hvis det får lov at udvikle sig.

Har du ikke selv lige et projekt at gå op i, har vi en række håndværksmæssige opgaver, vi gerne vil have udført. Blandt de aktuelle opgaver er lige nu montage af tagrender på skolens landbrug, produktion af overdække til skolens vildmarksbad, reparation af traktorens gearkasse.

Kreativ-linjen: Udtryk dig med tekstil, keramik og billedkunst

På kreativ linje er det stort set kun fantasien, der sætter grænser. Vi vil arbejde med en bred vifte af materialer fra både billedkunst og håndarbejde.

Vi kommer til at arbejde med maling, decoupage, syning, hækling, strikning og meget mere. Desuden bliver der mulighed for at arbejde med glas, keramik og fimoler. I foråret munder det hele ud i et personligt projekt med overskriften “re-design”.

Kreativ linje er for dig, der:

  • Er glad for billedkunst og håndarbejde
  • Kan lide at fordybe dig i mange af de kreative retninger.
  • Har gå-på-mod og ideer.
  • Kan lide at være omhyggelig og gøre noget ud af dine ting.
  • Kan arbejde selvstændigt og holde dig selv i gang.

Lyst, vilje og interesse er det vigtigste, og du behøver ikke kunne en masse på forhånd.

Performance-linjen: Prøv dig selv af !

Performancelinjen er for dig, der har lyst til at optræde og afprøve dine grænser. På denne linje bliver du udfordret i at bruge dit kropssprog igennem dans og udtryk. Vi vil arbejde med at bygge en karakter op, så du for alvor brænder igennem over for et publikum. På Performance-linjen bliver du klogere på sig selv, din formåen, og du får en større kropsbevidsthed.

Vi øver vores eget stykke og tager på turné, hvor vi laver sjov og spas og hygger os med hinanden. Der er mulighed for selv at medvirke til det færdige stykke, som vil vise det stærke sammenhold, du og dine kammerater har opbygget gennem forløbet.

Vi skal i teateret og se, hvordan de professionelle skuespillere arbejder, og vi skal i det omfang, det er muligt, deltage i rollespil og lignende.

Når lyset tændes på scenen, er du på!

Menu