Book et digital besøg på Farsø Efterskole på Efterskolernes dag

På grund af de skærpede corona-restriktioner som trådte i kraft lørdag d. 19. september er fysisk fremmøde på Efterskolernes dag ikke muligt. I stedet tilbyder vi en digital rundvisning så I derhjemme kan se og høre om Farsø Efterskole på sikker afstand.

På rundvisningen vil I bl.a. kunne se vores linjefag i aktion, lidt om hvordan vi bruger IT og et kig ud over fjorden som vi ligger naturskønt ud til. Rundvisningen slutter med en “samtale” med pædagogiske leder Anette Smed og forstander Søren Dolmer, som vil fortælle om Farsø Efterskoles undervisningstilbud, rejser og efterskoleliv.

De af Jer som allerede har booket en tid for fysisk rundvisning på efterskolerne dag på søndag vil modtage en mail fra os med tilbud om at få en digital rundvisning enten kl. 11,  kl. 13 eller kl. 14.

Alle øvrige booker plads i et eller flere af de tidsrum her nedenfor. Vi glæder os til at se jer, desværre digitalt i år.

Har I ønske om en fysisk rundvisning efterfølgende så ring og book tid på tlf. 98636222. De som tilmelder sig skoleåret 2021-22 eller 2022-23, og bliver tilbudt en plads, – vil efterfølgende blive indkaldt til en samtale og evt. en rundvisning.

Book jeres digitale besøg her:

Klik på linket for at booke i det tidsrum, I gerne vil deltage i en digital rundvisning:

Fra klokken 11.00 – 12.00

Fra klokken 13.00 – 14.00

Fra klokken 14.00 – 15.00

Det digitale besøg foregår på ZOOM, når du tilmelder dig får du samtidig tilsendt en vejledning til hvordan du kommer på ZOOM og login koder.

Ved spørgsmål bedes I kontakte kontoret. Se kontaktoplysninger her.

Menu