Ledige stillinger

Vi søger pr. 1. april eller 1. maj 2018 en pedel

Steen vores nuværende pedel har søgt og fået nyt arbejdet fra 1. april. Derfor søger vi hans afløser som sammen med Bjarne vil stå for vedligeholdelsen af Farsø Efterskole ud såvel som inde.

Den pedel vi søger skal have lyst til at arbejde med unge mennesker og være både en tålmodig og positiv sjæl, idet pedellens lod også er sørge for udbedring af skader og hjælpe til at holde orden de forskellige steder på skolen. Hvor 100 unge mennesker færdes vil der i sagens natur indimellem ske, at tingene går i stykker og kræver en reperation. Ikke har det fylder hele arbejdsdagen, men det er også en del af jobbet. Vi synes selv, at vi har et højt niveau af vedligeholdelse – filosofien er “heller få tingene lavet med det samme inden det ser træls og slidt ud, så er alle mere tilbøjelige til at passe på tingene”.

Når tiden tillader det vil gerne lave forbedringer og udvikle bygninger på Farsø Efterskole også ved brug af egne pedelkræfter

Vi håber at kunne finde en pedel gerne med baggrund som tømrer/snedker og sætter en ære i at lave tingene håndværksmæssigt korrekt. Vores nye pedel må også meget gerne have lyst til at indgå i værkstedsundervisningen og evt. også tilsynet med eleverne efter endt undervisning om aftenen og i weekenden. Det er på disse vilkår at vores anden ledende pedel Bjarne Bredtoft er ansat og har været det siden skolens start i 1998.

Se stillingsopslaget Pedel søges pr. 1. april eller 1. maj

Du er meget velkommen til at ringe 98.636222 for yderligere oplysninger eller for at aftale tid for et besøg inden du eventuelt søger.

 

Share Button

Facebook

YouTube