Ledige stillinger

Vi søger pr. 1. februar 2018 en ernæringsassistent elev

Vi har udvidet elevtallet af flere gange og senest også køkkenets fysiske rammer, så nu er tiden inde til at vi tage del i uddannelsen af fremtidens ernæringsassistenter. Det sker med en udvidelse af bemandingen i køkkenet i form af en ny stilling til en ernæringsassistent elev.

 

Den ernæringsassistent elev vi søger skal have lyst til at arbejde med unge mennesker, idet alle vores elever i løbet af skoleåret er en uge i køkkenet. Det skal gerne være en sjov og lærerig oplevelse for alle, så der ligger en pædagogisk udfordring i jobbet udover den ernæringsmæssige.

 

På det køkkenfaglige område er vi allerede rigtig godt kørende med Marianne og Tove. Marianne har foruden hendes ernæringsassistentuddannelse en kostvejlederuddannelse. Vores køkken er kendt for en særdeles varieret kostplan med et særligt fokus på lækkert salatbord med blandede salater. Udover de daglige hovedmåltider laves der både vegetarretter og diæter.

 

Se stillingsopslaget Ernæringsassistent elev søges

 

Du er meget velkommen til at ringe 98.636222 for yderligere oplysninger eller for at aftale tid for et besøg inden du eventuelt søger.

 

Share Button

Facebook

YouTube